Tango argentinian

ALVARO SALAS & JULIETA CAPPIELLO

Dansul – un stil de viață!

Incepând de marți, 1 mai, ora 20.00 profesorii argentinieni vor susține cursurile de tango argentinian la școala Bel ART.

ALVARO a început să danseze de când avea 8 ani.A învățat timp de mai mulți ani de la maeștri autentici ai tuturor timpurilor, cum ar fi Pupi Castello, Antonio Todaro, Pepito Avellaneda.

Când avea doar 17 ani, a început să lucreze la cele mai bune școli de Tango din Buenos Aires, cum ar fi MICHELANGELO, CASABLANCA, EL VIEJO ALMACEN, LA VENTANA.

În 1993, în vârstă de numai 18 ani, a făcut prima lui călătorie în străinătate împreună cu spectacolul Tango EL VIEJO ALMACEN. De atunci, a călătorit peste tot în lume timp de mai mult de 20 de ani. A participat la mai multe evenimente de clasă mondială, la festivaluri de tango și artă peste tot în Europa, America și Asia.

Este membru al celor mai prestigioase companii de tango, precum: FOREVER TANGO, TANGO X DOS, TANGUEROS DEL SUR. A dansat exclusiv la CASA ALBĂ la președintele STATELOR UNITE, Dl. OBAMA. A antrenat starul pop al lumii și regina popului, MADONNA și a participat la concerte cu cântărețul spaniol JULIO IGLESIAS.

A fost arbitru al CAMPIONATULUI MONDIAL DE TANGO DIN BUENOS AIRES 2011 & ESCENARIO 2013. De asemenea, a fost arbitru de-a lungul anilor al CAMPIONATULUI DE TANGO DIN ASIA, care se ține în fiecare an în TOKYO, JAPONIA.

JULIETA este o dansatoare clasică profesionistă de balet a celebrului TEATRU COLON, din Buenos Aires de 8 ani. A lucrat în companii de tango, TANGO DESIRE & TANGO LEGENDE, a avut turnee in America & Europa.

Este membră in ESQUINA CARLOS GARDEL & TACONEANDO TANGO HOUSES IN BUENOS AIRES ARGENTINA.

Alvaro & Julieta colaborează din octombrie 2013, călătorind de nenumărate ori în Asia, America și Europa. Momentan sunt intr-un turneu de peste 6 luni.

Ambii vorbesc spaniolă, engleză și japoneză.