Formatia

Formatia Bel Art pentru diverse evenimente

Daca sunteti organizatorii unei nunti, unui botez, aveti onomastica, aniversare , participati la baluri si receptii sau doriti sa faceti doar o surpriza invitatilor, Formatia de dans Bel ART este cea care va poate ajuta ca acel  eveniment sa devina unul de exceptie. Avand un repertoriu foarte variat, costume spectaculoase si dansatori bine instruiti, cu experienta in organizarea si desfasurarea unui eveniment, formatia Bel ART va propune  spectacole de 15 -30 de minute, care sa cuprinda urmatoarele dansuri: Vals, Tango, Retro anii ‘30 show, Cabaret, dans contemporan, Flamenco, Belly dansce, dans modern, dansuri latino si dans clasic.

Contacteaza-ne si impreuna vom reusi prin dans sa impresionam si sa antrenam invitatii tai pe tot parcursul evenimentului!

Onorariile dansatorilor se stabilesc, conform numarului de dansatori si de dance show-uri solicitate de catre dumneavoastra, la sediul scolii  Bel ART impreuna cu coregraful  formatiei.

Actiunea de a dansa este inseparabila de dansator: creatorul si instrumentul dansului sunt unul si acelasi.

Alaturi de membrii formatiei: elevi, studenti si adulti, cu un palmarez si o experienta scenica de cel putin 5 ani, profesorul coregraf al scolii, Catalina Negru, absolventa a Facultatii de arta scenica, specializarea regie coregrafica din Cluj, aduce publicului iubitor de arta si frumos cele mai sensibile, profunde, dar in acelasi timp si impresionant de spectaculoase exprimari artistice transpuse prin dansul – poveste.

“Povestea noastra incepe cu ideea, care ne gaseste mereu acasa, deschiderea partiturii muzicale pe care o alegem cu multa atentie, o lasam cernuta de zeci de ori prin suflet, o vizualizam intr-o textura coregrafica bine scrisa, si o strecuram cu grija prin bratele si picioarele dansatorilor bel artisti. Coregraful devine dirijorul orchestrei sale, care dupa ore, zile, luni de implicare, rabdare si multa munca va oferi spectatorului un moment de neuitat.
Dansul va renaste mereu, precum pasarea Phoenix, pentru a sustine esenta umanitatii! Noi daruim dans! Darul nostru vine din suflet!
Cei ce devin si raman membri Bel ART nu pot fi decat persoane iubitoare de frumos si calitate, care vor trai mereu cu pasiune, generozitate si libertate tot ceea ce cladesc impreuna – Familia Dansului!

Dansul care urmareste o dramaturgie bine definita, conturata prin miscare coregrafica, costume si expresivitate scenica. In 6 ani de existenta am dezvoltat un repertoriu artistic destul de vast, acoperind stiluri de dans precum valsul, tangoul argentian, charlestonul, dansul liric, flamenco, salsa si bachata, dansul modern, jazz dance, bellydance.

Formatia de dans Bel ART este participanta si premianta la concursuri de dans de formatie si duet, invitata la zeci de evenimente mondene si spectacole de divertisment, fiind in stransa colaborare cu fundatii, asociatii, institutii culturale, mentinand si sustinand legaturi de prietenie cu toti cei care iubesc arta, cultura si frumosul.