Dansul este o modalitate plăcută şi sănătoasă pentru ocuparea timpului liber a copilului tău!
Practicarea dansului ajută atât la dezvoltarea armonioasă a fizicului, cât şi la cultivarea calităţilor artistice şi a imaginaţiei.
Facilităţi oferite de şcoala de dans Bel ART:
- Grupe de maxim 15 copii, repartizate pe categorii de vârste şi nivel de performanţă.
- Antrenarea copiilor talentaţi în spectacole, evenimente şi concursuri nonformale.
- Profesori cu experienţă de 15 ani în pedagogie şi coregrafie.
- O sală în inima oraşului.
Scopul nostru este să aducem în viaţa copilului dumneavoastra sănătate şi zâmbet!
În plus, în timpul dansului se formează şi se stimulează funcţii importante implicate în dezvoltarea fizică a copilului:
– coordonarea;
– forţa;
– echilibrul;
– flexibilitatea.
Ajută la concentrare!
Copiii au probleme de concentrare, iar dansurile, prin antrenamente şi repetiţii îi ajută să asculte de instrucţiunile oferite şi să realizeze mişcările pe rând şi cu răbdare, îmbunătăţindu-şi concentrarea.
Este o formă de relaxare şi distracţie!
Pe lângă beneficiile fizice şi psihologice pe care le are dansul asupra copilului, nu este de neglijat nici factorul destindere şi buna dispoziţie. Copiii se distrează foarte mult alături de alţi copii şi se amuză foarte tare, iar relaxarea vine la pachet. Are rolul de a scădea nivelul de anxietate al copiilor, pentru că dansul este până la urmă şi un mod de descărcare psihologică şi de comunicare a trăirilor, prin limbaj nonverabal.
Îi ajută să îşi dezvolte abilităţile sociale!
Înscrierea copilului la o clasă de dans înseamnă din start integrarea lui într-o mică comunitate. Copilul poate lega prietenii şi învaţă cum să socializeze în grupuri.
Interacţiunile cu ceilalţi copii sunt esenţiale în dezvoltarea socială a copilului.
Le dezvoltă încrederea în forţe proprii şi stima de sine!
Dansul are un impact pozitiv din punct de vedere emoţional asupra copiilor. Ei învaţă să facă faţă expunerii publice şi interacţiunilor sociale şi cu fiecare reuşită sau progres îşi consolidează încrederea în sine.
Îi ajută să devină responsabili!
Dansul înseamnă nu în cele din urmă implicare şi responsabilitate. Ei învaţă să se adapteze în grupuri, sentimentul de apartenenţă la grup şi să respecte regulile lui.
Învaţă să asculte, să îşi ajute echipa la nevoie, să îi incurajeze, precum şi spiritul de competiţie.
Le îmbunătăţeşte memoria!
Dansul în grupuri organizate prespune o rutină, paşi de dans prestabiliţi şi multe alte reguli care pun la lucru memoria copilului. Cei mici trebuie să reţină un ansamblu de mişcări în realizarea unui dans, iar prin repetiţii continue, memoria le este stimulată.
Vă invităm să dansaţi cu noi!