Camelia Lupascu

Numele meu este Camelia, am 16 ani si marea mea pasiune este dansul. Totul a inceput acum 11 ani cand am inceput sa iau ore de gimnastica. Dupa 2 ani am pasit pentru prima data intr-o sala de dans.  Desi a fost solicitant,dansul sportiv a dezvoltat in mine eleganta,tinuta, elasticitatea si fermitatea miscarilor de dans. Dupa alti 4 ani, in care am participat la concursuri si evenimente,am schimbat stilul de dans,optand pentru ceva mai modern.

Atunci a fost momentul cand am dansat pentru prima data intr-o trupa, am invatat  sa ma sincronizez si cu ceilalti membri si mi-am marit cercul de cunoastere, practicand mai multe stiluri. Alaturi de coregrafi si alti dansatori  am participat la mai multe evenimente  din showbiz, concerte,spectacole si multe altele. Pentru mine  cea mai mare realizare era scena.

Urmatoarea mea schimbare pe acest plan a fost cand am inrat in trupa de dans Bel Art, in care activez momentan. Imi aduc aminte si acum, ziua in care Bel Art mi-a deschis larg bratele si mi-a oferit noi oportunitati de a invata ceva nou.  Pe langa faptul ca este o a doua familie, scoala de dans imi ofera ocazia sa activez si ca profesoara pentru copiii de 3-5 ani. Orele petrecute alaturi de acesti mici omuleti imi incarca mereu bateriile cu emotii si energie pozitiva. In ciuda timpului indelungat, a repetitiiloruneori obositoare, dansul a fost, este si va fi mereu prezent in viata mea.