Bosînceanu Cezar Sorin

Bosînceanu Cezar Sorin – Profesor la cursul de DJ

Salutare. Numele meu este Bosinceanu Cezar Sorin, Socez pentru cei mai mulți si sunt profesor la Cursul de DJ.

Înclinat de mic spre latura umanistă, am studiat psihologia și am îmbrățișat dezvoltarea personală în urmă cu aproape 3 ani.

Tot prin prisma acestei laturi, cred, am facut cunostință și cu cea mai mare dragoste de pana acum care a trecut cu brio unul dintre cele mai importante teste, cel al timpului, și anume muzica.

Baza mi-am format-o în muzica Rap, în mesajele căreia începeam să mă regăsec înca de la 13 ani, când am început să cochetez și cu stilul de producție muzicală Rap/HIP HOP. Câțiva ani mai târziu, mai exact 3, la 16 ani, am făcut cunoștință cu pick-up-ul care avea să devină o altă mare dragoste și să treacă de asemenea orice test cu orice preț.
Având deja acești doi ași în mânecă am început să abordez din ce în ce mai multe stiluri de muzică de la Funk și Jazz la DNB/Jungle și Psychedelic Rock, etc.

Am început să organizez mici serate și să cunosc din ce în ce mai bine scena de aproape, prin apariții la diferite festivaluri locale și concerte, în mod special cele din sfera Rap, ajungând în deschiderea unora dintre cei mai mari și cunoscuți artiști ai vremurilor respective. Una dintre ideile care au ajuns sî âmi placă cel mai mult este „The FUNked Up Night”. O seară în care punem platanele să cânte orice muzică, ne face să ne simțim FUNky Fresh să ne distram și să avem chef de viață.

În prezent lucrez la câteva proiecte de studio cu câțiva artiști locali și la a crește numele studioului „Kool Kat Recordings” și la „Vinylist 101”, un curs despre ABC-ul djing-ului. Un curs pentru orice pasionat de muzică sau de instrumente muzicale.