Despre

Arta prin trup si suflet

Scoala de dans Bel ART, este singura scoala de dans din Iasi care se adreseaza atat copiilor cat si adultilor oferind cursuri de dans dintr-o varietate larga de stiluri: dans sportiv (de societate), dansuri caraibice (salsa, bachata, kizomba), belly dance, zumba, cat si cursuri profesionale pentru cei tentati sa urce pe scenele marilor sali de spectacol, oferind posibilitatea atat celor mici cat si celor mari sa isi dezvolte talentul si abilitatile artistice in cadrul formatiei de adulti Bel ART si a formatiei de juniori Bel ART.

Despre cursurile de dans

Viitorii cursanti au libertatea de a alege sectiunea si nivelul la care se pot inscrie! Varsta limita… Nu exista! “Noi vom dansa la orice varsta! Este vital, este placut, o terapie pentru corp si suflet, este distractiv si social, important este sa ne dorim si sa avem curajul de a deschide usa salii de dans, acolo unde Bel ART va asteapta mereu cu multa caldura!

Dansul la alt nivel

Sala Bel ART – Un spatiu luminos si aerisit, situat chiar in inima orasului Iasi, cu optime conditii pentru repetitii si workshop- uri de dans, dotat cu 2 parcari disponibile, vestiare, oglinzi si sistem de sonorizare profesional.
Profesorul – coregraf – Catalina Negru, mentine o vasta activitate in domeniul dansului, detinand studii superioare in regie si coregrafie, fiind premianta a diverselor concursuri si festivaluri nationale si internationale cu experienta pedagogica si coregrafica de peste 15 ani.