Dansuri pentru adulti

Cursuri de dans pentru ADULTI

Vino cu noi in sala de dans Bel ART, unde vei descoperi  in fiecare seara dans si distractie! Te invitam sa iti petreci timpul liber intr-un mod relaxant si sanatos, intr-o sala de dans , unde vei gasi o muzica buna, socializare si unde vei intalni oameni noi. In sala de dans Bel ART vei putea  invata sa dansezi atat pe elegantul vals vienez, cat si pe cele mai fierbinti ritmuri ale dansurilor latino!

Alege ce ti se potriveste:

  1. Energizeaza-te prin cea mai distractiva si eficenta forma de slabire, o combinatie dintre aerobic si dans  – ZUMBA fitness si ZUMBA step!

Program:  Luni si miercuri – 20:00 – 22:00

Abonament 8 sedinte  – 80 lei

Abonament 16 sedinte – 120 lei.

  1. DANS de SOCIETATE, un curs de 6 dansuri: vals lent, vals vienez, tango, rumba, cha cha, rock&roll, care te va ajuta sa te descurci pe ritmurile cele mai placute si frecvent intalnite la petreceri si ceremonii.

Program:  Marti si joi – 19:00 – 20:00  – nivel incepator

Marti si joi – 20:00 – 21:00  – nivel intermediar

Abonament 8 sedinte  – 100 lei.

  1. Dans pentru MAMICI si BEBELUSI

Prima partenera de dans pentru un bebelus este mama lui!

Pentru ca avem grija ca mamicile noastre sa fie fericite si ne dorim sa le vedem intr-o forma de invidiat si dupa nastere, am creat o grupa speciala pentru proaspete mamici, care vin impreuna cu bebelusii lor in sala noastra de dans si desfasoara o data pe saptamana un program care include: tonifiere, dans si stretching.

Program: Vineri – 15:00 – 16:00.

  1. Ora de BALET

Pentru ca iubim arta si frumosul si dorim sa avem tot ce este mai bun in sala noastra de dans, sunte norocosi sa ii avem alaturi de noi pe Dumitru si Maria Buzincu, doi artisti ai Operei Nationale din Iasi, care o data pe saptamana ne destainuie din tainele dansului clasic, numit de catre noi: “ Dans la un alt nivel”. La acest curs invatam cum sa ne dezvoltam mai mult mobilitatea  corpului, cum sa avem atitudine si sa exprimam caracterul  unui dans, cum sa obtinem miscari mai rafinate si mai gratioase si  cum sa reusim cele mai precise piruete.

Program: Vineri  – 19:00 – 20:00

Pret 1 sedinta – 20 lei

  1. Dansul LATINO: Salsa si Bachata

Suntem cei care cautam sa aducem in sala noastra profesori cu experienta atat in dansul scenic, cat si  in cel pedagogic. Asadar, va invitam alaturi de cei 2 instructori de dansuri latino: Augusto si Alexandra, care cu rabdare, dar si entuziasm va vor invata prin dans cum sa va bucurati din plin de un sfarsit de saptamana reusit.

Program: Sambata si duminica  – 17:00 – 18:30

Pret abonament – 100 lei/8 sedinte

Indiferent de varsta pe care o aveti nu ezitati sa ne contactati !

Invitatia noastra ramane mereu valabile si va spune : “Dansati cu noi!”

Contact:

Tel. 0727.006.006

www.bel-art.ro

e-mail: contact@bel-art.ro

Adresa: strada Ghica Voda, nr.13

Sala de dans Bel ART