Dansuri pentru adolescenti

Forever young Bel ART

Grupa de dans pentru adolescenti

Daca pana acum parintii erau cei care luau decizii la cum sa iti petreci timpul tau liber, in sfarsit a venit momentul in care alegerea iti apartine!

Chiar daca in acest moment ne urmaresti in fata unui monitor, noi te invitam sa devii prietenul si colegul nostru intr-o sala de dans, unde vei avea ocazia si instructorii care te vor invata foarte multe lucruri. Stim ca este o perioada cu foarte multe contradictii si este destul de dificil sa alegi stilul de dans care ti se potriveste cel mai bine, de aceea …ne-am gandit sa iti propunem, drag prieten, un curs de dans variat , in care vor fi selectati doar tineri de varsta ta, cu un instructor de varsta ta, dar cu o experienta de 10 ani in dans si unde vei invata din cel putin 5 stiluri de dans la moda. Si iti propunem inca o alternativa de colaborare! Daca esti cu adevarat  implicat si perseverent, vei avea sansa mai tarziu sa fii ales pentru dansul scenic si vei putea face parte din formatia de dans Bel ART, care in momentul defata are peste 10 dansatori cu experienta si participa la diverse spectacole, concursuri si evenimente de valoare artistica.

Te invitam sa ne contactezi la nr. de tel. 0727.006.006 pentru a te inscrie la urmatoarea preselectie care se organizeaza in fiecare luna  la sediul scolii de dans Bel ART.

Adresa: jud. Iasi, str. Ghica Voda, nr. 13

E-mail.: contact@bel-art.ro